Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Schumacher: "Zo maakt Horner dat Verstappen Red Bull verlaat"

In aanloop naar de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië is het Ralf Schumacher die in de kwestie Christian Horner geen blad voor de mond neemt. Als buitenstaander roept hij in feite hetzelfde als Jos Verstappen eerder, met daarbij nog wat toevoegingen.

Verstappen Horner Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

In de ogen van de meervoudig Grand Prix-winnaar is de situatie bij Red Bull op dit moment 'zeer kritiek': "Hoe het er op dit moment voor staat is dat het beste team van het laatste decennium, een positie die het team deelt met Mercedes, zichzelf van binnenuit kapot aan het maken is", zo wordt Schumacher geciteerd door de Duitse tak van Sky Sports.

Schumacher ziet op dit moment dan ook maar één potentiële winnaar als de kwestie voort blijft duren: "Ik denk dat Toto Wolff de situatie met enig genoegen aanschouwt. Hij kan boven komen drijven als de grote winnaar."

Hoe bedoelt Schumacher dat? "Als Horner zich met alles wat hij in zich heeft vast blijft klampen aan zijn positie, dan zal hij Red Bull schaden en zo zal hij er voor zorgen dat Max Verstappen het team gaat verlaten."

Verstappen zelf werd in Djedda natuurlijk uitvoerig bevraagd over de kwestie en over de kans dat hij Red Bull verlaat. Wat hij daarover te zeggen had, lees je hier.

Praat mee!

Viaplay
x
'Verrassing' Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Verstappen in China