Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Snelste man Verstappen positief na vrije trainingen Bahrein: "Die dingen pakten goed uit"

Max Verstappen mocht zich op de vrijdag in Bahrein de dagsnelste noemen. De Red Bull-coureur was dan ook zeer tevreden met het verloop van de dag, maar denkt ook dat we nog niet bij iedereen het achterste van de tong al hebben gezien.

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen troefde in de tweede vrije training op de zachte banden de beide Ferrari's af, nadat hij in de eerste vrije training de zachte banden nog niet eens had aangeraakt. De Red Bull-coureur is tevreden met zijn dag, die hij daarom ook omschrijft als 'een goede dag'.

Aanpassingen pakken voor Verstappen goed uit

"We hebben een paar dingen geprobeerd op de auto. Die dingen pakten goed uit en daar ben ik blij mee", zo begint hij zijn terugblik op zijn eigen website. "Zowel de korte- als lange runs zagen er goed uit, dus ook dat is erg positief", vervolgt hij, alvorens hij een ander team een complimentje geeft.

"We zien dat Ferrari er ook gewoon goed bij zit." Wat het waard is? Verstappen durft die vraag nog niet helemaal te beantwoorden: "We zullen af moeten wachten wat iedereen morgen (zaterdag, red.) gaat doen met de motorstanden. Ik denk dat nog niemand heeft gereden met de motorstanden die gebruikt gaan worden tijdens de kwalificatie."

Ook interessant:

Brede grijns Red Bull zegt genoeg over titelkansen Verstappen

In de podcast van RacingNews365 bekijken we de titelkansen van Verstappen, de concurrentie van Ferrari en hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk een verrassing voor jullie! Volg hier snel de laatste aflevering!

Formule 1 GP Bahrein 2022 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x