Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Snelste man Verstappen positief na vrije trainingen Bahrein: "Die dingen pakten goed uit"

Max Verstappen mocht zich op de vrijdag in Bahrein de dagsnelste noemen. De Red Bull-coureur was dan ook zeer tevreden met het verloop van de dag, maar denkt ook dat we nog niet bij iedereen het achterste van de tong al hebben gezien.

Max Verstappen troefde in de tweede vrije training op de zachte banden de beide Ferrari's af, nadat hij in de eerste vrije training de zachte banden nog niet eens had aangeraakt. De Red Bull-coureur is tevreden met zijn dag, die hij daarom ook omschrijft als 'een goede dag'.

Aanpassingen pakken voor Verstappen goed uit

"We hebben een paar dingen geprobeerd op de auto. Die dingen pakten goed uit en daar ben ik blij mee", zo begint hij zijn terugblik op zijn eigen website. "Zowel de korte- als lange runs zagen er goed uit, dus ook dat is erg positief", vervolgt hij, alvorens hij een ander team een complimentje geeft. "We zien dat Ferrari er ook gewoon goed bij zit." Wat het waard is? Verstappen durft die vraag nog niet helemaal te beantwoorden: "We zullen af moeten wachten wat iedereen morgen (zaterdag, red.) gaat doen met de motorstanden. Ik denk dat nog niemand heeft gereden met de motorstanden die gebruikt gaan worden tijdens de kwalificatie."

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie