Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Red Bull Racing

Testupdate 11:00 uur: Red Bull gaat onverstoorbaar verder, eerste teams jagen op snelle tijden

Menig Formule 1-team beloofde ons vandaag snelle rondjes, maar om 11:00 uur hebben we daar nog niks van gezien. Niet van de topteams, althans. Sergio Perez is de snelste, terwijl Alexander Albon na 37 ronden zevende is.

"De vrijdag wordt de dag voor de coureurs", zo riep Red Bull aan het eind van donderdag. Tot op heden betekent dat voor Alexander Albon dat hij 37 ronden heeft kunnen rijden, maar met nog twee uur te gaan is er genoeg tijd voor de kwalificatieruns. Op de medium C3-band was Albon goed voor P7 met een 1.17,803.

Met zijn rondeaantal was hij één van de productievere coureurs van de ochtend, al kan niemand tippen aan de 48 rondgangen van Lewis Hamilton. Op medium-banden was hij de nummer acht van de ochtend.

De snelste tijd werd gereden door iemand op de zachte C3-band. Zijn naam: Sergio Perez. Samen met Carlos Sainz (C4) wist hij onder de 1.17 wist te duiden. De Mercedes- en Ferrari-coureurs reden hun snelste ronden op de medium-band.

Rode vlaggen werden er vandaag nog niet gezwaaid. Het is tot op heden een probleemloze dag geweest, iets waar het stralende weer boven het Circuit de Barcelona Catalunya aan bijdroeg. Een onschuldige spin van Kimi Raikkonen kan worden gezien als het meest opmerkelijke momentje. Max Verstappen neemt om 14:00 uur het stoeltje over van Alexander Albon.

2 reacties

    Breaking FIA bevestigt nieuwe F1-regels, Mercedes verliest DAS-systeem