Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2020

Tijdschema Formule 1 GP Oostenrijk - Stiermarken 2020

Het eerste raceweekend van het seizoen is achter de rug, maar veel tijd om er nog bij stil te staan is er niet. Aankomend weekend gaan we meteen door met de tweede Grand Prix van het seizoen, die net als de eerste op de Red Bull Ring zal worden gereden.

start gp oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Voor de neutrale fan was de Grand Prix van Oostenrijk een waar spektakel. Max Verstappen en Red Bull zullen echter niet enthousiast terugkijken naar de eerste race van het seizoen, aangezien beide Red Bull-coureurs door motorproblemen de race moesten staken.

Dat wil niet zeggen dat er aankomend weekend geen kansen zullen liggen voor het team van Verstappen, dat in Spielberg revanche zal willen ten opzichte van afgelopen weekend. Ook Lewis Hamilton zal de rug willen rechten na een semi-teleurstellend openingsweekend. Voor de vierde keer op rij eindigde hij niet op het podium op de Red Bull Ring. Het lijkt een prachtig recept voor opnieuw een heerlijke race.

Het tijdschema van de tweede Grand Prix van Oostenrijk, die formeel door het leven gaat als de Grand Prix van Stiermarken, ziet er hetzelfde uit als afgelopen weekend. De eerste vrije training begint op vrijdag om 11:00 uur, waarna de tweede vrije training om 15:00 uur van start gaat. Op zaterdag wordt de dag om 12:00 uur afgetrapt met de derde vrije training, gevolgd door de belangrijke kwalificatie om 15:00 uur.

De Grand Prix van Oostenrijk - Stiermarken begint zondagmiddag om 15:10 uur. RacingNews365 zal live verslag doen van alle trainingen, de kwalificatie en de race op de Red Bull Ring, inclusief live timing. Na afloop van alle sessies brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen in Oostenrijk.

Check het volledige tijdschema hieronder.

Tijdschema Grand Prix van Oostenrijk - Stiermarken

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training Vrijdag 10 juli 11:00 - 12:30 uur
Tweede vrije training Vrijdag 10 juli 15:00 - 16:30 uur
Derde vrije training Zaterdag 11 juli 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie Zaterdag 11 juli 15:00 - 16:00 uur
Race Zondag 12 juli 15:10 uur

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"