Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Andretti Formula Racing

Uitnodiging F1 voor persoonlijke ontmoeting Andretti zat in spambox

De Formule 1 heeft Andretti Cadillac voor de aankondiging uitgenodigd voor een persoonlijke ontmoeting om te praten over de status van de toetreding tot de koningsklasse, maar deze mail is in de spamfolder van Andretti beland.

Michael Andretti US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Andretti's eventuele toelating tot de koningsklasse dooe de Formule 1 afgewezen werd. Het team zou in de beginjaren niet competitief genoeg zijn en bovendien zou de Amerikaanse renstal 'Formule 1 meer nodig hebben, dan andersom'.

Het nieuws werd een dag later met de Ferrari-aankondiging van Lewis Hamilton een beetje achterwege gelaten, tot nu. De Formule 1 had namelijk Andretti uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek omtrent de toelating, maar deze mail heeft Michael Andretti niet op tijd gelezen.

Spam

Het AP meldt dat deze ontdekking vrijdag werd gedaan, toen Andretti twee punten uit het document probeerde te verduidelijken. F1 gaf aan dat het op 12 december al contact had opgenomen met Andretti, en "een uitnodiging had gestuurd voor een persoonlijke ontmoeting op het kantoor zodat de kandidaat zijn kandidatuur kon presenteren, maar de kandidaat ging niet op dit aanbod in".

Dit was nieuws voor het Andretti-kamp. Het IT-team ontdekte niet veel later dat de mail in de spambox zat. De e-mail was namelijk niet van Stefano Domenicali, CEO van F1, maar van een medewerker. "We waren niet op de hoogte van het aanbod van een ontmoeting en zouden een ontmoeting met het Formule 1-management niet afwijzen. Een persoonlijke ontmoeting om commerciële zaken te bespreken is en blijft van het grootste belang voor Andretti Cadillac", aldus het team. "We verwelkomen de mogelijkheid om het Formula One Management te ontmoeten en hebben hen schriftelijk onze interesse bevestigd."

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"