Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Mexico 2024

George Russell heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico. Carlos Sainz en Yuki Tsunoda completeerden de top drie, met Max Verstappen op P4.

Russell Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste vrije training in Mexico stond in het teken van vijf rookies die in actie kwamen. Onder andere Andrea Kimi Antonelli (Mercedes), Oliver Bearman (Ferrari) en Pato O'Ward (McLaren) kregen de kans om aan het grote werk te proeven. De kans van Bearman kwam echter al redelijk snel ten einde door een flinke crash met Alex Albon.

Uiteindelijk was het George Russell die de snelste tijd reed. De Mercedes-coureur was ongeveer drie tienden sneller dan .Carlos Sainz en kende een perfecte start van het weekend. Yuki Tsunoda eindigde op de derde plaats, voor Max Verstappen en Nico Hulkenberg. Verstappen had in de slotfase nog last van motorproblemen.

Bekijk hieronder de volledige uitslag!

Uitslag Eerste vrije training - Mexico

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024