Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Vel nu jouw oordeel over de mooiste of lelijkste nieuwe Formule 1-bolide

Met de launch van de RB20 zijn de liveries en de meeste nieuwe auto's van alle tien de Formule 1-teams in 2024 gepresenteerd. Waar sommige teams opvallen door een compleet nieuwe kleurstelling, blinken andere teams erin uit om weinig vernieuwends toe te voegen.

Hamilton shakedown Silverstone W15
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes F1

Haas trapte twee weken geleden het launchseizoen af en met Red Bull als laatste team zijn alle tien de auto's aan de wereld geïntroduceerd. Ondertussen zijn de eerste bolides ook al het circuit op geweest om de eerste rondjes te draaien tijdens de shakedown.

Naast de technische snufjes vallen ook de liveries op. Waar bijvoorbeeld Stake F1 enorm de aandacht trekt met de zwarte en groene kleurstelling, is de Red Bull geen spat veranderd ten opzichte van de afgelopen jaren. En waar Mercedes weer deels terugkeert naar het zilver, is er bij Haas niet veel anders. Visa Cash App RB (RB) valt ook terug op een eerdere kleurstelling, naar die van de laatste jaren van Toro Rosso en Ferrari brengt wat subtiele tinten aan op de rode bolide.

Met de launches is het Formule 1-seizoen 2024 inmiddels in gang geschoten. Over een kleine week kunnen de teams en coureurs de nieuwe F1-bolides drie dagen lang testen in Bahrein, om daar vervolgens een week later ook gelijk de eerste Grand Prix van het jaar te rijden. Dan maakt het niet uit welke auto er het mooiste uitziet, maar gaat het erom wie het snelste is.

Maar welke auto vinden jullie het mooist? Laat het hieronder weten in de poll. Onder de poll zie je alle tien de wagens nog een keer op een rijtje. Daaronder kan je ook stemmen op de lelijkste.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden