Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen boezemt oud-coureur angst in: "Ongelooflijk wat hij presteert"

Voormalig Formule 1-coureur kijkt zijn ogen uit dit seizoen. Waarom? De prestaties van Max Verstappen.

Verstappen 10 wins
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1 Grand Prix van Italië was er volgens Timo Glock weer eentje voor in de boeken. Een Ferrari-bolide op poleposition, een spannende zaterdag maar toch weer Max Verstappen met de overwinning. Hiermee pakte hij ook nog eens een record van tien zeges op rij. "Wat een geweldige race!", oordeelt Glock bij Sky Germany.

"Een geweldig gevecht vanaf het begin. Op een gegeven moment was er een moment dat de banden van de Ferrari het begaven. Max wachtte op een foutje en maakte daar dankbaar gebruik van. Daarna was het wel voorbij. Het gevecht om het podium tussen Sergio Perez, Carlos Sainz en Carlos Sainz was echter geweldig. Aan het einde was ik nog bang dat de Ferrari's elkaar zouden raken..."

Max Verstappen

En ja, hoe het nu bij Verstappen gaat? "Ik zie geen reden waarom Max ook niet zou gaan winnen in Singapore", zo vervolgt Glock, vooruitblikkend op de volgende Grand Prix. Het zou de elfde overwinning op rij zijn voor de Nederlander en de veertiende voor Red Bull, ongekende records...

"De auto (van Red Bull, red.) werkt op alle circuits. Het is ongelooflijk wat ze leveren. Geen fouten bij de strategie, geen fouten bij de pitstops: het is gewoon eng om dit soort perfectie te zien! Ik heb zelden zo'n seizoen gehad waarin een team alles zo foutloos doet en alles onder controle heeft", zo sluit hij af.

Ook interessant:

Recordhouder Verstappen spreekt op de baan, Mercedes vooral daarbuiten

Verstappen deed het onmogelijk op Monza. Meer lof voor hem in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365? Jazeker, maar de heren Coronel, Dimmers en Mosterdijk bespreken heus ook meer.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na rommelige derde training in Imola