Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen geëerd met bijzonder geschenk

Max Verstappen werd bij de Historische Grand Prix van Monaco verrast door de Juan Manuel Fangio Museum Foundation met een wel heel bijzonder geschenk als blijk van erkenning: een buste van Juan Manuel Fangio.

Al 13 jaar wordt de Historische Grand Prix van Monaco gereden waaraan er verschillende Formule 1 en andere autosport-legendes deelnemen. Ook Max Verstappen en Charles Leclerc waren van de partij. Terwijl het weekend van Leclerc wat minder leuk verliep , werd Verstappen aangenaam verrast met een bijzonder geschenk. De 24-jarige wereldkampioen kreeg een beeldje overhandigd van de Juan Manuel Fangio Museum Foundation als blijk van erkenning. Vertegenwoordigers van de Foundation, Augsto Cesta en Omar Menem, overhandigden het beeld van Juan Manuel Fangio aan de Nederlander. De Nederlander stak zijn vreugde niet onder stoelen of banken en was dankbaar voor het geschenk. Het verbaasde gezicht van Verstappen, nadat hij het beeldje van de vijfvoudig Formule 1-wereldkampioen kreeg, zegt alles.

1525831788580446208

Al actual campeón de la #F1 le regalaron un busto de #Fangio 👏🏻👏🏻 Le hicieron un reconocimiento a #Verstappen desde la #FundaciónFangio Su cara lo dice todo 😲😲 pic.twitter.com/p7rOwvMKAC — doble amarilla (@okdobleamarilla) May 15, 2022

Verstappen behoort tot één van de grote figuren

Ook andere grote figuren in de Formule 1 kregen in het verleden een geschenk van de Fangio Foundation. Zo kreeg bijvoorbeeld ook Lewis Hamilton een geschenk tijdens de Grand Prix van Brazilië in 2018. Hamilton schonk op zijn beurt weer een helm aan het museum.

Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
Streep erdoor Marko gooit verrassend deur dicht voor deze potentiële teamgenoot Verstappen