Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen geëerd met bijzonder geschenk

Max Verstappen werd bij de Historische Grand Prix van Monaco verrast door de Juan Manuel Fangio Museum Foundation met een wel heel bijzonder geschenk als blijk van erkenning: een buste van Juan Manuel Fangio.

Al 13 jaar wordt de Historische Grand Prix van Monaco gereden waaraan er verschillende Formule 1 en andere autosport-legendes deelnemen. Ook Max Verstappen en Charles Leclerc waren van de partij. Terwijl het weekend van Leclerc wat minder leuk verliep, werd Verstappen aangenaam verrast met een bijzonder geschenk.

De 24-jarige wereldkampioen kreeg een beeldje overhandigd van de Juan Manuel Fangio Museum Foundation als blijk van erkenning. Vertegenwoordigers van de Foundation, Augsto Cesta en Omar Menem, overhandigden het beeld van Juan Manuel Fangio aan de Nederlander.

De Nederlander stak zijn vreugde niet onder stoelen of banken en was dankbaar voor het geschenk. Het verbaasde gezicht van Verstappen, nadat hij het beeldje van de vijfvoudig Formule 1-wereldkampioen kreeg, zegt alles.

Verstappen behoort tot één van de grote figuren

Ook andere grote figuren in de Formule 1 kregen in het verleden een geschenk van de Fangio Foundation. Zo kreeg bijvoorbeeld ook Lewis Hamilton een geschenk tijdens de Grand Prix van Brazilië in 2018. Hamilton schonk op zijn beurt weer een helm aan het museum.

Ook interessant:

Ferrari én Red Bull pakken in Spanje allebei uit met updates. Het maakt dat we het beste van Red Bull en Max Verstappen nog niet hebben gezien, maar dat kan evengoed voor Ferrari en Charles Leclerc gelden. Wat zegt het podcast-panel?

Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

17 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
RN365-podcast Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt