Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

"Verstappen heeft de Formule 1 veranderd, hij is een gamechanger"

Na vijf jaar Formule 1 weet manager Raymond Vermeulen precies wat hij met zijn pupil Max Verstappen in huis heeft. Een gamechanger. “Hij heeft de Formule 1 een duw in de rug gegeven.”

Verstappen Brazilië 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In een vraaggesprek met het magazine Formule 1 blikte Raymond Vermeulen terug op vijf seizoenen Max Verstappen in de Formule 1. Hij heeft geen enkele twijfel: Verstappen heeft de sport leuker en spannender gemaakt. "Hij heeft de Formule 1 geholpen, de televisiecijfers opgekrikt, het aantal mensen op tribunes is gestegen, hij heeft de Formule 1 weer een gezicht gegeven. Zonder de gevechten van Max hadden we vaak een saaie optocht gehad. Max zorgt voor sensatie."

Dat was al direct zichtbaar bij zijn entree in de sport, eind 2014, meent Vermeulen. "Toen Max bij Toro Rosso begon was dat nogal een entree: er kwam iemand aan. Natuurlijk kwam dat deels doordat hij de jongste Formule 1-coureur ooit was, maar hij deed ook bijzondere dingen op de baan. Max heeft reglementswijzigingen teweeggebracht, is een gamechanger in de Formule 1 geweest.

En hij is dat, vind ik, nog steeds. Als ik terugkijk, denk ik: het mannetje is zo uniek. Sommige mensen zien het niet altijd, maar hij heeft baanbrekende dingen gedaan en het speelveld veranderd. Zoals bij Toro Rosso met moving under breaking, de superlicentie … Max heeft alles omgegooid."

Uiteindelijk is er uiteraard maar een doel, benadrukt Vermeulen in het vraaggesprek met Formule 1: "Wereldkampioen worden, en vaker dan één keer."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje