Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Verstappen reageert op speculatie rond Red Bull-toekomst Perez

Sergio Perez is ondanks zijn eerdere contractverlenging nog alles behalve zeker van een toekomst als teamgenoot van Max Verstappen. Voorafgaand aan de thuisrace van de Mexicaan, reageert Verstappen op de geruchten.

Verstappen Perez Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Is Sergio Perez komend jaar nog wel een Red Bull-coureur? Dat is de vraag die momenteel nog altijd boven de rijdersmarkt hangt, ondanks de contractverlenging van Perez eerder dit jaar. Want door de matige prestaties van de Mexicaan, denkt Red Bull openlijk na over een mogelijke vervanger.

Vooral de twee Visa Cash App RB-coureurs ruiken hun kans en Helmut Marko liet al meermaals blijken dat de laatste zes races een shootout worden tussen Perez, Yuki Tsunoda en Liam Lawson. In Amerika maakte de Mexicaan in ieder geval geen erg goede indruk, waardoor de geruchten over een mogelijke vervanging nog sterker werden. Iemand die in dit verhaal eigenlijk niet genoemd wordt, is Max Verstappen zelf. De Nederlander is natuurlijk verzekerd van een stoeltje voor 2025, maar wie er naast hem komt te zitten is dus nog altijd onduidelijk.

In Mexico krijgt Verstappen de vraag hoe hij tegen deze situatie aankijkt. Tegenover onder meer RacingNews365 haalt de regerend wereldkampioen zijn schouders op: "Ik denk dat er ten eerste veel dingen worden geschreven waar zelfs ik niets van weet, het team niets van weet en hij niets van weet. Dus we probeerden gewoon als een team te werken en probeerden de best mogelijke prestatie neer te zetten. En wat er ook gebeurt, gebeurt. Ik bedoel, ik heb er toch geen controle over."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl