Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

"Verstappen slaat bij Red Bull heel hard met zijn vuist op tafel"

Robert Doornbos zag na afloop van de Grand Prix van Rusland een hevig teleurgestelde en misschien ook wel gefrustreerde Max Verstappen: "Het ontbreekt op dit moment aan piekmomenten."

Verstappen race Rusland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In het Ziggo Sport-programma Crashen in de keuken blikt Robert Doornbos terug op de Grand Prix van Rusland, wat volgens de voormalig Red Bull-coureur voor Max Verstappen vooral een 'saaie' race was.

"Dat zie je ook gewoon in zijn interviews na de race. Waar hij ook echt klaar mee zal zijn, is het feit dat er geen piekmomenten meer zijn tijdens een weekend. In het verleden kon hij op zondag nog weleens huishouden na een mindere zaterdag, maar nu reed hij in een soort niemandsland rond."

Gevraagd naar of Max Verstappen achter de schermen met zijn vuist op tafel slaat bij Red Bull, is Doornbos stellig: "Absoluut! Het kan niet anders of er komen updates aan, maar de vraag is of het genoeg is. Er moet een keer écht een hele grote stap worden gezet. Recente updates hebben namelijk nauwelijks effect gehad."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met Tim Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training