Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen stuurt échte Red Bull RB20 de baan op in Bahrein

Wat hadden we nu wel al mogen zien van de nieuwe Red Bull RB20 en wat nog niet? De woensdagochtend moest het antwoord gaan geven. Max Verstappen is zojuist in de Red Bull het circuit van Bahrein op gereden.

Verstappen Bahrain test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365

De Formule 1 keek reikhalzend uit naar die eerste wintertestdag in Bahrein. In eerste instantie omdat het nu eenmaal heerlijk is dat de actie weer is begonnen, maar toch zeker ook om een blik te werpen op de nieuwe Red Bull RB20 van Max Verstappen en Sergio Perez.

Want iedereen was het erover eens dat wat we bij de launch zagen niet de auto kon zijn die vanaf de eerste meters in Bahrein het circuit zou betreden. Max Verstappen stuurde de auto op woensdagmorgen voor het eerst de baan op en de camera's waren daar natuurlijk bij.

We zien nu ook echt een veel meer geraffineerde vloer bijvoorbeeld, daar waar de launchfoto één recht geheel lieten zien. Weet je wat, oordeel vooral in het album hieronder, als je tenminste door de aerorakes heen weet te kijken.

Overigens liet Red Bull-ambassadeur David Coulthard al weten dat hoe echt deze auto is, hij zeker nog zal veranderen in de aanloop naar de eerste Grand Prix over anderhalve week.

			© RN365
	© RN365
			© RN365
	© RN365
			© RN365
	© RN365
			© RN365
	© RN365

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Max in China