Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen tast in duister over ware potentieel Red Bull: "Kijken we in Q3 in Bahrein wel naar"

Max Verstappen heeft zijn meters op het Spaanse Circuit de Barcelona-Catalunya erop zitten. De Nederlander stapt tevreden uit, maar weet eigenlijk niet wat het gedane werk werkelijk waard is.

Verstappen Barcelona
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen kwam op vrijdagmorgen tot 59 ronden in de nieuwe Red Bull RB18. Hij was op George Russell na de meest productieve coureur en hij was op George Russell na ook de snelste coureur van de ochtend.

Maar Verstappen geeft in gesprek met zijn eigen website direct aan dat hij niet weet waar Red Bull werkelijk staat: "Daar hebben we eerlijk gezegd ook nog helemaal geen aandacht aan besteed. Naar de rangorde kijken we wel tijdens Q3 van de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein."

Red Bull behaalt doelen vrijdagochtend niet

Kijkend naar de vrijdagochtend geeft Verstappen aan dat men minder heeft gereden dan gehoopt, maar dat was buiten de schuld van Red Bull om: "Er waren veel rode vlaggen, waardoor we ons programma niet af konden werken."

Desondanks was hij opnieuw wel tevreden met het functioneren van de auto: "Alles werkte naar behoren en voelde goed aan. Het was belangrijk dat soort dingen te checken. Maar de auto werkt goed en ik ben blij met de balans, dus dat is positief."

De auto waar hij nu tevreden over is, is niet de auto waarmee hij in maart in Bahrein test of racet, zo geeft de wereldkampioen aan: "Tijdens de testdagen in Bahrein zal hij anders zijn en als we daarna gaan racen ook."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Analyse Vrees Verstappen komt uit: wat betekent het vertrek van Marshall voor Red Bull?