Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen zeer tevreden na eerste kennismaking RB16: "Erg positieve dag"

Max Verstappen blikt aan het eind van de woensdag terug op een geslaagde shakedown of het circuit van Silverstone. Hij spreekt over een positieve dag.

Veel informatie komt er doorgaans van zo'n shakedown niet naar buiten, maar bij Red Bull laat men weten tevreden te zijn met vandaag. Alexander Albon sprak al van een goede dag, terwijl ook de man die daadwerkelijk achter het stuur kroop tevreden is. "Ik heb de filmdag voor Red Bull er net op zitten. Het was mijn eerste keer in de Red Bull RB16 en dat was erg positief", aldus Max Verstappen na afloop. "Het altijd belangrijk om de auto aan de praat te krijgen en om alle onderdelen even te checken." De volgende stop is het Circuit de Barcelona-Catalunya. "Het is goed om te weten dat alles naar behoren werkt, voordat we daar naartoe gaan. Ik kan niet wachten om daar aan de slag te gaan, graag tot dan."

1227621584367693825

The man behind the RB16's first charge šŸ‘Š @Max33Verstappen gives his launch day lowdown šŸ #ChargeOn pic.twitter.com/CKQUSVaJ6p ā€” Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) February 12, 2020

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'