Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen voegt zich bij wereldsterren en wereldleider met unicum voor Nederland

Max Verstappen heeft al heel wat bereikt in zijn leven en en op die lange lijst kan hij opnieuw een paraafje toevoegen. Hij is de eerste Nederlander sinds lange tijd die de cover van het gerenommeerde TIME Magazine siert.

Verstappen Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De lijst met namen die ooit op de cover van TIME Magazine hebben gestaan, is ronduit indrukwekkend te noemen. Van wereldsterren tot wereldleiders en van topsporters tot Nobelprijswinnaars, enkel de allergrootsten kennen die eer. De laatste Nederlander die de cover in zijn eentje sierde? Shell-directeur John Loudon in 1960.

En nu dus ook Max Verstappen. Het gerenommeerde magazine introduceert Verstappen bij het brede lezerspubliek als het nieuwe boegbeeld van de Formule 1, met tal van anekdotes en quotes die bij de diehard Formule 1-fan wel bekend zullen zijn.

"Ik heb er totaal geen behoefte aan om me te begeven onder beroemde filmsterren", zomaar een een citaat waarmee de lezers van TIME kennismaken met de nuchtere, maar oh zo gedreven Nederlander.

Van zijn relatie tot vader Jos Verstappen tot zijn stormachtige debuut en het uitgesproken karakter waarmee hij zich in de sport manifesteert, alles komt aan bod. Hij maakt ook meteen duidelijk dat Verstappen vooral Verstappen is.

Bekijk de cover van TIME hieronder.

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse GP Spanje sleutelmoment in Formule 1-kampioenschap