Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sebastian Vettel

Vettel: "Hamilton en Verstappen zijn de coureurs die verslagen moeten worden"

Het belooft een spannend 2020-seizoen te worden in de Formule 1. De verwachting is dat de drie topteams zeer aan elkaar gewaagd zullen zijn en geen van de teams durft dan ook de favorietenrol op zich te nemen, zo ook Sebastian Vettel niet.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Sebastian Vettel liet tijdens de presentatie van de nieuwe Ferrari ten overstaan van RacingNews365 weten dat volgens hem Lewis Hamilton en Max Verstappen de coureurs zijn die verslagen moeten worden. "In mijn ogen zijn Lewis en Max de coureurs die verslagen moeten worden om de titel te veroveren. Zij zijn de 'men to beat' om het zomaar te zeggen. Op dit moment kan ik echter nog niet inschatten of we de wagen zullen hebben om hen te verslaan. Wat dat betreft hoop ik meer dat Leclerc de coureur wordt die verslagen moet worden, dat zou namelijk betekenen dat we een geweldige wagen hebben gebouwd!"

De Duitser maakte tijdens de persconferentie na afloop van de presentatie een zeer opgewekte indruk. Vettel maakte zelfs enkele grappen en lijkt een goede winter te hebben doorgemaakt, al weet hij zelf niet meer of hij zich 12 maanden geleden anders voelde. "Om eerlijk te zijn weet ik eigenlijk niet meer hoe ik me vorig jaar voelde tijdens de presentatie van de bolide. Ook voor dit jaar weet ik nog niet goed wat ons te wachten staat. Ik krijg veel energie wanneer ik spreek met de engineers op de fabriek, maar het is afwachten wat er dit seizoen gaat gebeuren."

"Vorig jaar maakte we een goede eerste testweek mee in Barcelona, maar vielen we in Melbourne ontzettend tegen", vervolgt de Duitser zijn verhaal. "Het is daarom moeilijk om in te schatten waar we staan. Het zal allemaal wat duidelijker worden na de testweken in Spanje en na de eerste GP in Melbourne. Al moeten we ook aan die resultaten nog niet te veel waarde hechten, het seizoen duurt namelijk lang en er kan gedurende het seizoen nog veel verschil worden gemaakt."

4 reacties

    Video De revolutionaire, nieuwe ophanging van Verstappen