Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel onderhandelt met Ferrari over inleveren salaris

Sebastian Vettel lijkt steeds dichter bij contractverlenging met Ferrari te komen. De Duitser verwacht binnen enkele maanden duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. Ondertussen wordt gesproken over het inleveren van salaris gedurende het huidige seizoen.

Sebastian Vettel zit nog zonder contract voor 2021. Daarin is hij niet alleen, want voor het overgrote merendeel van de Formule 1-coureurs geldt hetzelfde. Vettel wil echter doorgaan met racen en Ferrari lijkt vast te willen houden aan de Duitser.

Vettel houdt er dan ook rekening mee dat er duidelijkheid zal komen over zijn toekomst, voordat de eerste Formule 1-race van het jaar wordt gereden. "Nu zijn andere zaken echter belangrijker, zo moeten we met zijn allen op de juiste manier met deze (corona)situatie omgaan", zo wordt hij onder andere geciteerd door F1.com.

In afwachting van de start van het 2020-seizoen, moeten veel teams korten op hun onkosten. Teampersoneel wordt met verlof gestuurd en velen moeten een deel van het salaris inleveren. Ook Sebastian Vettel praat daarover met Ferrari.

"Dat is zeker iets waar ik het met het team over heb. We weten natuurlijk niet wanneer het seizoen start, hoe het eruit gaat zien en hoeveel races we hebben", aldus Vettel, die niet ingaat op de vraag wat er inhoudelijk over het inleveren van salaris wordt besproken.

"Dat soort zaken heb ik altijd voor mezelf gehouden en dat zal nu niet anders zijn. Ik ben er niet op uit om welk besluit dan ook op te voeren als een manier om mijn imago op te vijzelen bijvoorbeeld. Mijn besluiten hieromtrent zijn altijd geheim gebleven en dat blijft zo."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"