Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Viaplay

Viaplay komt met nieuw F1-gezicht én Formula 1 Friday

De F1-fans kunnen zich opmaken voor een bijzonder GP-weekend, want voor het eerst wordt er gereden op het Amerikaanse circuit in Miami. Een bijzondere Grand Prix, die vanzelfsprekend vanaf de eerste meter op vrijdag, tot en met de laatste meter op zondag bij Viaplay te zien is.

Verstappen Leclerc Imola
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Zeg de avondjes met vrienden en familie maar af, want dit weekend is het Formule 1 dat de klok slaat in de avonden. Door het tijdsverschil met Miami worden alle sessie in de avonduren verreden en wordt het zelfs nachtwerk!

Viaplay plakt op vrijdag dan ook uit met Formula 1 Friday, een avondvullend F1-programma met om 20:30 uur de eerste vrije training van 60 minuten. Deze wordt gevolgd door de spectaculaire openingsshow van de F1 in Miami om 21:30 uur en het programma ‘shakedown’ waarin vooruitgeblikt wordt op het GP-weekend. Vervolgens start om 23:30 uur Nederlandse tijd de tweede vrije training.

Aan tafel bij Viaplay zien we een nieuwe F1-analist in de vorm van Ho-pin Tung. De populaire analist en coureur zal dit gehele weekend te zien zijn als een van de experts in de studio. Tung wordt alom geroemd om zijn heldere (technische) analyses. Verder zullen in de studio Jan Lammers (shakedown) en Christijan Albers te zien zijn. Host van de F1-programma’s is vanzelfsprekend Amber Brantsen.

Zaterdag begint de derde vrije training om 19:00 uur en mogen we ons opmaken voor mogelijk weer een zeer spectaculaire kwalificatie om 22:00 uur. Een nieuw (straten)circuit met de muur direct langs de baan, twintig coureurs die hun bolide tot het uiterste pushen, wat kan er misgaan? De recente GP-weekenden werden de fans getrakteerd op volop crashes en rode vlaggen.

Zondagavond weten we wie de eerste winnaar wordt in Miami. Om 21:30 uur start de race. Wordt het weer Max Verstappen of herstelt Ferrari zich? Het gehele weekend kan je live alle actie kijken bij Viaplay.

Zo kan je dit weekend de Formule 1 live op Viaplay kijken

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull