Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Viaplay pakt groots uit met decembermaand vol gloednieuwe Verstappen-specials

Het F1-seizoen is ten einde, maar er is nog genoeg snelle content te ontdekken. Viaplay presenteert de hele maand december exclusieve programma’s die je niet mag missen! Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle Formule 1-programma’s die deze winter exclusief te zien zijn op Viaplay.

Verstappen Las Vegas
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool
Het Formule 1-seizoen 2023 was er een om door een ringetje te halen. Max Verstappen beleefde zijn beste seizoen ooit en misschien wel hét beste F1-seizoen aller tijden, van welke coureur dan ook. Viaplay deed live verslag van alle gebeurtenissen en na het seizoen gaat de F1-zender vrolijk verder. In december kan je namelijk elke week genieten van nieuwe, verse Verstappen-programma's.

Dat begint al op woensdag 6 december, met Max Verstappen: Near Perfect. Niemand minder dan Verstappen zelf blikt in een uitgebreid interview terug op zijn daverende Formule 1-seizoen. Een week later, op 13 december, volgt een uitgebreide analyse van F1-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel. Ze nemen je nog een keer mee door de hoogte- en dieptepunten van het F1-jaar 2023 in F1 2023: Van Kampioen Naar Legende.

Daarmee is de Formule 1-kous nog langes niet af. Integendeel. Viaplay gaat een week later vrolijk verder, met F1 Talks, te zien vanaf 20 december. Internationale F1-analisten David Coulthard, Mika Hakkinen en 9-voudig Le Mans-winnaar Tom Kristensen nemen de prestaties van Verstappen onder de loep, maar ook vele andere coureurs worden door hen onder een vergrootglas gelegd.

Als kers op de taart sluit Viaplay de decembermaand af met Verstappen Lion Unleashed 3. Verstappen blikt daarin samen met vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het seizoen waarin alle F1-records werden verbroken. Vanaf 27 december is deze special te zien op de streamingdienst.

Bekijk hieronder het overzicht van alle Verstappen-programma's die in december op Viaplay te zien zijn. Deze documentaires zijn later ook nog terug te kijken.

Programmering Viaplay December 2023

Releasedatum Programma Met wie?
Woensdag 6 december Max Verstappen: Near Perfect Max Verstappen
Woensdag 13 december F1 2023: Van Kampioen naar Legende Giedo van der Garde, Christijan Albers, Tom Coronel
Woensdag 20 december F1 Talks David Coulthard, Mika Hakkinen, Tom Kristensen
Woensdag 27 december Verstappen Lion Unleashed 3 Max Verstappen, Jos Verstappen, Raymond Vermeulen

Mis niets van het F1-seizoen 2024 en download de F1-kalender eenvoudig voor jouw smartphone of PC.

Download de F1-kalender
Viaplay
x
Breaking Red Bull gewaarschuwd voor vertrek Verstappen bij aanblijvende onrust