Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Tom Coronel

Video: Coronel geëmotioneerd na aankondiging De Vries

We kennen Tom Coronel als iemand die sport vol passie beleeft. Die passie kwam ook bovendrijven toen hij vol emotie vertelde over het aanstaande fulltime F1-debuut van Nyck de Vries.

Tom Coronel is namens Viaplay als pitreporter aanwezig bij de Formule 1 Grand Prix van Japan. Daar sprak hij met Nyck de Vries over zijn prachtige Red Bull-contract en tijdens dat gesprek wist het hij droog te houden. Nadien echter brak hij alsnog.

In onderstaande video legt uit hij uit waarom het hem zo raakt dat we De Vries volgend jaar het hele jaar op de F1-grid zien. En het zal als het goed is ook niet bij één jaar blijven, of bij twee en zelfs niet bij drie jaar, zo verklapt de WTCR-coureur met steeds die brok in keel...

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Nyck de Vries

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

32 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen