Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Video: Hoe de nieuwe Brembo-remmen de zwaardere F1-auto's tot stoppen dwingen

De Formule 1-regels zijn voor 2022 flink op de schop gegaan. Grotere wielen, zwaardere auto's en om dat te compenseren, ook nieuwe remmen. Hofleverancier Brembo laat op fraaie wijze zien hoe ze de nieuwe generatie bolides tot stoppen dwingen.

Er zijn een paar zaken waar een Formule 1-coureur blind op moet kunnen vertrouwen. Zijn eigen kunnen, zijn monteurs en op zijn bolide. En bij dat laatste dan met name op de remmen. Aan Brembo de taak om te voldoen aan de nieuwe verwachtingen die gepaard gaan met de invoering van de nieuwe F1-bolides.

Maar hoe biedt Brembo die nieuwe regels het hoofd en hoe werken die nieuwe remmen op de F1-bolides. In onderstaande video wordt je dat haarfijn uitgelegd en bovendien fraai in beeld gebracht.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"