Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Circuit Zandvoort

Video: Metamorfose van Circuit Zandvoort blijft voortduren

Het asfalt ligt klaar, maar daaromheen wordt er nog steeds met man en macht gewerkt om het Circuit Zandvoort klaar te stomen voor de Nederlandse Grand Prix.

In mei barst het Formule 1-geweld voor het eerst in 35 jaar los op het Circuit Zandvoort. De afgelopen maanden is er al met man en macht gewerkt om alles op en rond het duinencircuit klaar te krijgen voor de Grand Prix van Nederland.

Het asfalt is inmiddels klaar, maar daaromheen wordt er nog steeds druk gewerkt om het circuit te vernieuwen. Zo krijgt het nieuwe pitcomplex, waar alle Formule 1-teams tijdens het raceweekend aan hun Formule 1-bolides zullen sleutelen, langzaam maar zeker vorm.

Daarnaast zijn alle kerbstones inmiddels ook geplaatst op het circuit en en zijn de eerste vanghekken verschenen langs de vernieuwde Hugenholtzbocht.

Ook wordt er nog steeds druk gewerkt aan het gereed krijgen van de nieuwe voetgangerstunnels onder het circuit door, die de mensenmassa's in de goede banen zullen leiden tijdens het oranjefeest, dat vanaf 1 mei los zal barsten in Zandvoort.

Check de complete video van dronepiloot Jorg de Bruijn hieronder en geniet van een knap staaltje vakmanschap.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen moet oppassen voor overmoedige Perez