Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule E

Video: Nieuwe beelden van huiveringwekkende Formule E-crash

Op zaterdagavond werd de Formule E-race vroegtijdig beëindigd na een crash van Alex Lynn. Het was lang onduidelijk hoe de crash heeft kunnen gebeuren, maar nieuwe beelden tonen nu hoe de Formule E-bolide werd gelanceerd.

Op nieuwe beelden is te zien hoe het kon gebeuren dat Alex Lynn ondersteboven zo'n honderd meter op hoge snelheid over het asfalt schoof. Omdat TV-camera's gefocust waren op een ander incident wat kort daarvoor in dezelfde bocht was gebeurd, moesten bewakingsbeelden worden geraadpleegd.

Het blijkt dat de coureur van Mahindra een inhaalactie inzette op Jaguar-collega Mitch Evans. Laatstgenoemde verdedigde, waardoor er geen ruimte meer was voor Lynn. Hij zette zijn inhaalactie toch door, of was niet meer in staat om tijdig te remmen en werd gelanceerd over het achterwiel van Evans. Hij vloog à la Mark Webber in Valencia, 2010, over de kop.

Check hieronder de nieuwe beelden, met daaronder de beelden die gisteren al waren verschenen. De coureur maakt het goed en is na controle in het ziekenhuis op weg naar huis.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje