Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Michael Schumacher

Voormalig FIA-baas: "Ik kijk races samen met Michael Schumacher"

Jean Todt heeft onthuld dat hij samen met Michael Schumacher naar Formule 1-races kijkt. De voormalig FIA-president heeft een zeer hechte band met de zevenvoudig wereldkampioen, waarmee hij dus samen naar de races van Mick Schumacher kijkt.

Jean Todt
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Jean Todt, de teambaas van Michael Schumacher tijdens de gloriejaren van Ferrari begin deze eeuw, heeft onthuld dat hij de races samen met de zevenvoudig kampioen kijkt. Sinds het skiongeluk in 2013 wordt er weinig naar buiten gebracht over de gezondheid van Schumacher, al geeft Todt van tijd tot tijd een (kleine) update.

"Ik mis Michael niet. Ik zie hem. Natuurlijk mis ik wel de dingen die we vroeger samen deden", zo trapt hij af bij het Duitse RTL. Vervolgens bevestigt hij dat Schumacher en Todt wel degelijk samen naar de races van zoon Mick Schumacher kijken. "Ja, het is waar. Ik kijk races samen met Michael."

De afgelopen twee races lukte het Schumacher junior om punten te scoren in de Formule 1. Het waren zijn eerste punten, iets waar Todt natuurlijk erg trots op is. "Ik was er ontzettend blij mee. Er is erg veel druk op hem gezet. Ik wens voor hem de beste auto, zodat hij races en titels kan winnen."

Ook interessant:

Verstappen moet afrekenen met sterker Ferrari

Zelfs al wint Ferrari in Frankrijk, dan nog ligt Verstappen vóór. De vraag of men niet gewoon teamorders in het leven moet gaan roepen, lijkt dan ook gerechtvaardigd. Jullie gaven jullie mening al, maar hoe denken Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk erover?

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets

18 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?