Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Wat betekent de nieuwe Honda-deal voor Max Verstappen?

Honda en Red Bull hebben hun deal voor het leveren van motoren in de Formule 1 vernieuwd. De motoren zijn officieel niet meer van Honda, maar worden tot en met 2025 geleverd door de Japanse motorfabrikant. Wat betekent de nieuwe deal voor Max Verstappen en voor Sergio Perez?

Verstappen Honda
Video
Naar nieuwsoverzicht © Honda F1

Honda zal achter de schermen nog ten minste tot en met 2025 actief blijven in de Formule 1. De motorleverancier heeft een nieuwe deal gesloten met Red Bull, waardoor zij tot en met het F1-seizoen van 2025 assisteren bij het onderhouden van de Red Bull Powertrains-motoren.

In de praktijk is het echter Honda die eigenaar blijft van de motoren. Wat gaan Max Verstappen en Sergio Perez hier van merken? Hoe zit het ook alweer met Honda en Red Bull Powertrains? En betekent dit iets voor de mogelijke samenwerking tussen Red Bull en Porsche? In onderstaande video leggen we de hele situatie uit.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 video's RN365 Nieuwsdossier

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff