Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Logan Sargeant

Williams bevestigt laatste F1-coureur voor 2024

De bevestiging is dan eindelijk daar: Logan Sargeant heeft zijn contract bij Williams met een jaar verlengd en blijft ook in 2024 de teamgenoot van Alex Albon.

Sargeant Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het hing al een tijdje in de lucht en het nieuws is nu eindelijk bevestigd: Logan Sargeant rijdt ook in 2024 voor Williams. De Amerikaan kende een lastig debuutseizoen, liet een stijgende lijn zien in de slotfase en dwong zo een contractverlenging af. Met het nieuws van Williams zijn nu alle zitjes in de Formule 1 vergeven.

Sargeant is uiteraard ontzettend blij dat hij bij Williams blijft. "Ik ben uitzinnig dat ik in 2024 bij Williams mag racen. Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en ik ben dankbaar voor de kans om me te blijven ontwikkelen als coureur binnen zo'n getalenteerde en toegewijde groep. We hebben mooie plannen voor de toekomst en ik kan niet wachten om het komende jaar bij te dragen aan het succes van het team."

Teambaas James Vowles stelt dat Williams veel vertrouwen heeft in de Amerikaan. "Ik ben blij dat we onze samenwerking met Logan voortzetten in 2024. Logan heeft laten zien over veel vaardigheden te beschikken onder de druk van het wereldtoneel, waardoor hij perfect bij ons team past. We hebben veel vertrouwen in zijn capaciteiten en geloven dat we samen nog meer successen kunnen boeken in het komende seizoen."

Mis niets van het F1-seizoen 2024 en download de F1-kalender eenvoudig voor jouw smartphone of PC.

Download de F1-kalender

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Red Bull gewaarschuwd voor vertrek Verstappen bij aanblijvende onrust