Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Williams hint met mysterieuze tweet op langverwachte aankondiging

Williams heeft de aandacht getrokken met een mysterieuze tweet. Ligt een contractverlenging van Logan Sargeant op de loer?

Sargeant Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor 2024 is er nog een stoeltje te vergeven: Logan Sargeant is als enige coureur nog niet zeker van een tweede seizoen in de Formule 1. De Amerikaan kende een lastig debuutseizoen bij Williams en er werd lang gewacht met een eventuele contractverlenging, te ja, te nee.

Nu hint Williams op nieuws omtrent het stoeltje van Sargeant. Het team plaatste een mysterieuze tweet met een verwijzing naar de bio op X. Daar staan emoji's van oogjes, het tekenen van een contract en 'soon'. Zou Sargeant een nieuwe kans krijgen of neemt een andere coureur zijn stoeltje over?

Update: Williams heeft het laatste zitje voor 2024 bevestigd. Het is inderdaad Sargeant geworden.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?