Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Andrea Kimi Antonelli

Williams-teambaas spijkerhard over Antonelli-geruchten: "Dat gaat niet gebeuren"

Gaat Andrea Kimi Antonelli zijn debuut maken in Imola voor Williams? Dat gerucht begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. James Vowles, teambaas van Williams, reageerde eerder al, maar is nu nog duidelijker.

Andrea Kimi Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Met de bekendmaking dat de FIA een verzoek binnen heeft gekregen om tot dispensatie over te gaan omtrent Andrea Kimi Antonelli, worden de geruchten steeds hardnekkiger dat het Italiaanse talent binnen de kortste keren zijn debuut gaat maken in de Formule 1. Dat zou zelfs al bij de volgende Grand Prix in Imola moeten gebeuren. Williams lijkt de meest logische plek, maar de teambaas, James Vowles, wil daar niets van weten.

Tijdens de persconferentie wilde Vowles er al weinig over kwijt, maar voor de camera van F1 TV is de Brit nog stelliger: "Er doen geruchten de ronde dat hij (Antonelli, red.) in Imola in onze auto zit. Laat ik duidelijk zijn, dat gaat niet gebeuren."

"We zijn momenteel coureurs aan het evalueren voor zowel 2025 als 2026. We willen voor beide jaren een vaste line-up hebben vanwege de aankomende regelwijzigingen. Je wil niet in 2026 nog met andere coureurs moeten beginnen. Momenteel praten we met vier of vijf coureurs, dus ik heb voorlopig geen haast", verklaart Vowles.

Toch schat hij Antonelli hoog in, maar Vowles plaatst wel een kanttekening. "Er is geen twijfel dat hij veel kwaliteiten heeft, maar we moeten niet vergeten dat hij twintig maanden geleden nog in een Formule 4-auto reed."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco