Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

WK-leider Bottas blikvanger in persconferentie voor GP Bahrein

Voorafgaand aan de tweede Grand Prix van het Formule 1-seizoen 2019 zal onder meer Valtteri Bottas zijn opwachting maken in de FIA-persconferentie. De 29-jarige Fin, die afgelopen zondag de eerste wedstrijd van het jaar op zijn naam schreef, is als één van vijf aangewezen voor de plichtplegingen.

Naast Bottas maken Pierre Gasly, Daniil Kvyat, Charles Leclerc en Lando Norris hun opwachting tijdens de persconferentie op het Bahrain International Circuit. Het mediapraatje begint om 16.00 uur lokale tijd, het is dan 14.00 uur in Nederland.

Tussen de eerste en de tweede vrije training op vrijdag is het als vanouds tijd voor de teambazenpersconferentie. Nadat de teambazen van de grote vier renstallen (Mercedes, Ferrari, Red Bull Racing en Renault) het spits af mochten bijten in Melbourne, is het in Sakhir aan de middenmoters. Zak Brown (McLaren), Franz Tost (Toro Rosso), Guenther Steiner (Haas) en Frederic Vasseur (Alfa Romeo) krijgen over exact een week de vragen van de aanwezige journalisten op zich afgevuurd. De actie gedurende het Grand Prix-weekend in Bahrein vindt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart. De wedstrijd zelf start om 18.10 uur lokale tijd, het is dan 17.10 uur in Nederland (aangezien de klok van zaterdag op zondag een uurtje vooruit gaat!)

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden