Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Wolff geïrriteerd: "Mercedes niet tegen Verstappen opgewassen"

Mercedes-teambaas Toto Wolff moest toezien hoe Mercedes op waarde werd geklopt door Red Bull en Max Verstappen. Het was een pijnlijk moment voor Toto Wolff.

Kwali Hongarije Verstappen Bottas Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Ik baal er ontzettend van dat we het vandaag niet voor elkaar hebben gekregen de poleposition te pakken", zo laat Mercedes-teambaas Toto Wolff optekenen in gesprek met Motorsport-Total. "Het zat er wel in, maar we hebben het vandaag gewoon niet goed genoeg gedaan."

"Ik dacht echt dat we een gooi konden doen naar de poleposition vandaag, maar blijkbaar beschikten we niet over de snelste auto vandaag. Tegen de Red Bull met Max Verstappen achter het stuur waren we vandaag simpelweg niet opgewassen."

Valtteri Bottas en Lewis Hamilton legden beslag op respectievelijk de tweede en derde plaats, het verschil tussen Verstappen en Bottas was met 0,018 seconde bijzonder klein.

Fotoalbum

Verstappen hongarije 2019

Verstappen en Red Bull vieren eerste poleposition

Max Verstappen moest er lang op wachten, maar in zijn 92ste poging was het eindelijk zover: de allereerste poleposition is een feit! Bekijk hier hoe het feestje gevierd werd.

Bekijk het album

Voorspel en win

Voorspelgame spanje versie RD

Wie wint de GP van Hongarije 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"