Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff verduidelijkt Wiki-uitspraken over Verstappen: "Niet mijn meest heldere moment"

Toto Wolff zorgde voor nogal wat reuring toen hij het tien-overwinningen-op-rij-record van Max Verstappen afdeed als een nietszeggend Wikipedia-statistiekje. Daar komt hij nu in Singapore op terug. Althans, deels.

Wolff Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Gegeven de situatie zou je je kunnen afvragen of het mijn meest intelligente opmerking ooit was. Misschien wel niet. Maar dit is wel altijd mijn mindset geweest, het is een mindset die ik heb overgenomen van Niki Lauda", aldus Toto Wolff in de persconferentie voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore tegenover onder andere RacingNews365.

"Niki bijvoorbeeld gaf zijn trofeeën weg in ruil voor een gratis autowasbeurt. Ook in mijn huis zal je weinig van dat soort memorabilia aantreffen. Zulke cijfers betekenden nooit echt iets voor ons."

Maar hij wil zeker niet de indruk wekken dat hij geen respect heeft voor wat Red Bull en Max Verstappen momenteel in de Formule 1 presteren: "De Formule 1 is een meritocratie (een competitieve omgeving waarin je je plekje af dient te dwingen, red.). Ik heb dit jaar al vaker geroepen dat de besten de wereldtitel zullen winnen en je moet gewoon erkennen wat voor een geweldig werk Red Bull levert."

"Aan het einde van de rit nemen zij (Red Bull, red.) weer een hele grote trofee mee naar huis en dat zijn de werkelijk waardevolle prijzen. De beste coureur in de beste auto wint het wereldkampioenschap."

Wolff kreeg overigens door Viaplay exact dezelfde vraag voorgelegd en eigenlijk is zijn antwoord aldaar een één op één kopie van zijn eerdere uitspraken. Bekijk dat fragment hieronder.

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Singapore 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

33 reacties

Net binnen

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in