Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff zet komst Verstappen niet uit zijn hoofd: "Transfermarkt ligt nog open"

Blijft Max Verstappen bij Red Bull of verkast hij naar Mercedes? Toto Wolff geeft toe dat de Nederlander in 2025 hoogstwaarschijnlijk niet naar de Zilverpijlen komt, maar wil een overstap in 2026 nog niet uit zijn hoofd zetten.

Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De toekomst van Max Verstappen is de afgelopen tijd een veelbesproken onderwerp. De drievoudig wereldkampioen heeft een contract tot en met 2028 bij Red Bull, maar zou wellicht een overstap naar Mercedes overwegen. Toto Wolff heeft er namelijk nooit een geheim van gemaakt dat hij Verstappen dolgraag wil aantrekken. Nu geeft de teambaas echter wel toe dat een overstap in 2025 uitgesloten is.

"Heeft Verstappen ooit Mercedes overwogen voor 2025? Nee", stelt Wolff tegenover Sky Sports. "Waarom zou hij? Zijn auto is zeer dominant en misschien wint hij elke race. Iedere coureur is op zoek naar zo'n machine. 2026 is een belangrijk jaar, omdat er veel gaat veranderen. Ik denk dat het best aantrekkelijk kan zijn om voor ons te rijden, maar ik weet niet of het Max wordt en of hij onder zijn contract uit kan komen. De transfermarkt ligt nog open."

Toptalent Andrea Kimi Antonelli is daarom de favoriet om in 2025 bij Mercedes in te stappen. Wolff weet wel zeker dat de Italiaan ooit bij het team terecht zal komen. "Kimi boekte successen in alle categorieën. Hij won bijna alles als rookie en zijn cijfers in de karts zijn vlekkeloos. Het is duidelijk dat hij ooit in een Mercedes gaat stappen, maar de vraag is wanneer dat gaat gebeuren."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Dit weekend is Max Verstappen de favoriet voor de winst in Groot-Brittannië. Wint de Nederlander, dan betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Cruciale Red Bull-upgrade moet Verstappen nieuw voordeel opleveren