Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Viaplay

Zo kan je de Formule 1 in Nederland kijken via Viaplay

Vanaf 2022 zal de Formule 1 in Nederland te zien zijn bij Viaplay. De streamingdienst biedt verschillende mogelijkheden aan om de uitzendingen te bekijken. Hoe? Dat lees je hieronder.

Met een gloednieuw team zullen vanaf 2022 de Nederlandse Formule 1-uitzendingen in een nieuw jasje worden gestoken bij streamingdienst Viaplay. Het abonnement, wat 13,99 euro per maand zal kosten, wordt aangeboden als applicatie en kan zo via de mobiele telefoon of tablet bekeken worden en natuurlijk gestreamd worden naar de televisie.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere opties om op de oude vertrouwde manier de Formule 1 - en de andere aangeboden sporten - te bekijken via de buis. Viaplay gaat namelijk een samenwerking aan met VodafoneZiggo en met KPN, waardoor ze Viaplay als add-on kunnen nemen. Het betreft een meerjarige deal, dus de komende seizoenen kan er 'gewoon' via de televisie naar de F1 worden gekeken!

Prijzen Viaplay bij KPN en Ziggo

Een Viaplay-abonnement zal voor nieuwe KPN-klanten gratis zijn in 2022, waardoor de Formule 1 gratis is te zien. Bestaande klanten van KPN krijgen tot 1 augustus korting, voor deze groep zal Viaplay 9,99 per maand kosten in plaats van de standaardprijs van 13,99 per maand, welk KPN hanteert.

Ziggo geeft de eerste vier maanden korting op Viaplay, deze eerste maanden kosten in totaal 20 euro. Daarna betaalt men 9,99 euro per maand.

Breed scala aan devices en platforms

Ook wordt de applicatie van Viaplay uitgerold voor vrijwel alle devices en platforms. Naast iOS en Android smartphones en tablets zal Viaplay in Nederland te ondersteunen zijn op smart TV's, Chromecast, Apple TV, PC en Mac.

Vanaf wanneer kan ik F1 kijken via Viaplay?

Viaplay zal vanaf 1 maart 2022 beschikbaar zijn in Nederland. Viaplay biedt een unieke combinatie van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en -series, en content voor kinderen.

Alle 23 de Grands Prix die op de F1-kalender van 2022 staan zijn live te zien bij Viaplay. De vrije trainingen, kwalificatie en race worden live uitgezonden. Daarnaast is er op vrijdagavond een F1-programma te zien. De kwalificatie en race worden voorzien van een voor- en nabeschouwing.

De eerste Grand Prix staat in 2022 gepland op 20 maart. Dan zal Nederland ook kennismaken met de nieuwe F1-commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Ook interessant:

Dit kost een Viaplay-abonnement en dit zijn de Formule 1-analisten

De Formule 1-uitzendingen zullen vanaf 2022 verzorgd worden door Viaplay. De streamingdienst kiest hier voor een aantal bekende en onbekende gezichten voor presentatie, commentaar en analyses. Benieuwd wat het abonnement gaat kosten en wie er allemaal in de uitzending verschijnen? Check dan de video hieronder!

Viaplay RN365 Nieuwsdossier

73 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez