Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan 2023

Zo kijk je de Formule 1 GP van Azerbeidzjan live op tv

Het Formule 1 Grand Prix-weekend in Azerbeidzjan heeft tot op heden voldoende spektakel opgeleverd, dat terwijl het hoofdgerecht nog geserveerd moet worden. Gelukkig kan je als fan alles prima van minuut tot minuut live volgen.

Weet Max Verstappen vandaag zijn sportieve revanche te behalen? En kan Nyck de Vries zich op dezelfde manier naar voren werken als hij tijdens de sprintrace deed? Je volgt het allemaal van minuut tot minuut live op Viaplay.

Vanaf het middaguur (12:00 uur) zit je helemaal goed bij de streamingsdient als ze beginnen met een uitgebreide voorbeschouwing op de race. Host Amber Brantsen ontvangt Christijan Albers en Giedo van der Garde als analisten aan haar zijde, terwijl op het circuit het trio Nelson Valkenburg/Melroy Heemskerk/Chiel van Koldenhoven voor deskundig commentaar en achtergronden vanuit de pits zorgt.

Overigens, als je in de vorm van de Formule 2 zin hebt in een smakelijk voorafje zit je vanaf 09:20 uur ook helemaal goed bij Viaplay.

Kijk live de Grand Prix van Azerbeidzjan op Viaplay

Neem plaats in de regisseursstoel

Tijdens de Formule 1-uitzendingen ben je bovendien je eigen regisseur. Klinkt moeilijk, is het niet. Jij bepaalt zelf of je tijdens de race livefeed volgt of dat je misschien toch liever afstemt op de onboardbeelden van Max Verstappen. Zie je liever de actie in de pitstraat of heb jij genoeg aan enkel een tijdenscherm, die opties zijn er.

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Kijk live de Grand Prix van Azerbeidzjan op Viaplay

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Azerbeidzjan 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Teambazen Hoe de verhoudingen tussen Wolff en Horner langzaam weer op scherp komen te staan