Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2023

Zo kijk je de Formule 1 GP van Mexico live op tv

Gaat Max Verstappen vanavond zijn vijfde zege in de Formule 1 Grand Prix van Mexico boeken? Dan moet hij wel vanaf P3 de voor hem startende Ferrari's voorbij. Wil je niets van de actie missen? Zorg dan dat je op tijd voor de televisie zit.

Verstappen Mexico
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Die raceavond wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingsdienst begint de live-uitzending om 20:00 uur, de race begint om 21:00 uur. Koen Weijland neemt wederom de presentatie op zich. Hij krijgt gezelschap van Sebastiaan Bleekemolen en Tom Coronel.

Maar ook op het circuit is Viaplay meer dan goed vertegenwoordigd. Vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven wordt in Mexico vergezeld door Mike Hezemans terwijl Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen.

De Formule 1 GP van Mexico bij Viaplay.

De race zelf start om 21:00 en vanaf dat moment regisseer jij jouw eigen avondje Formule 1. Kijk je naar de live feed, onboardbeelden of de live tracker? Jij bepaalt, of je nu op je Smart TV, PC tablet of smartphone de race volgt. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Op maandag wordt er bij Viaplay nog eens uitgebreid teruggekeken op het raceweekend in Mexico. Om 18:00 uur is er dan In de Slipstream, gepresenteerd door Anne-Greet Haars. Samen met Kees van de Grint en Rudy van Buren bespreekt ze alle opvallende momenten van de GP van Mexico.

De Formule 1 GP van Mexico bij Viaplay.

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Formule 1 GP Mexico 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Commotie Steward doet opvallende oproep aan Verstappen en FIA na ophef