Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 GP van Monaco live op tv

Er is werk aan de winkel voor Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van Monaco. Maar hoe komt hij voorbij aan de mannen voor hem? Je bekijkt het natuurlijk live op tv.

Hoe laat begint de Formule 1 GP van Monaco?

De Formule 1 is voor meerdere races neergestreken in Europa en als zodanig houdt men ook het traditionele tijdschema aan. Dat betekent dat de Grand Prix van Monaco start om 15:00 uur. De race in Monaco is een lange, zeker als hij wordt onderbroken door incidenten of als er regen zou vallen. Bereid je voor op een langere zit dan normaal.

Waar kan ik de GP van Monaco op tv kijken

De Formule 1 kijk je in Nederland sinds dit seizoen met Viaplay. De nieuwe aanbieder zendt alle actie live uit. Je kijkt via de browser, maar net zo makkelijk kijk je de Formule 1 met de Viaplay-app op je televisie, tablet of smartphone. Klanten van Ziggo en KPN kunnen de Formule 1 tevens kijken via respectievelijk kanaal 200 en kanaal 225. Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier .

Formule 1 GP Monaco bij Viaplay

Natuurlijk worden de uitzendingen vanuit de studio weer aan elkaar gepraat door host Amber Brantsen, die aan haar tafel analisten Tim Coronel en Ernest Knoors ontvangt. Die andere vaste analisten, Giedo van der Garde en Christijan Albers, hebben zich op locatie in Monaco gemeld om ook vanaf het circuit hun licht te laten schijnen over de race samen met pitreporter Stephane Kox. Het commentaar komt natuurlijk zoals altijd van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Met Viaplay ben jij de regisseur van je eigen racemiddag. Je bepaalt zelf welke livebeelden je wilt zien. Is het de livefeed, of ga jij toch voor de onboardbeelden van Max Verstappen?

GP van Monaco op RacingNews365

Natuurlijk kun je ook op deze website terecht om de Formule 1 Grand Prix van Monaco live te volgen. Ons liveblog is voorzien van livetiming en sinds dit seizoen delen we ook de belangrijkste videobeelden vanaf het circuit met jullie. Klik hier voor de Formule 1-liveblog . Kijk live de Grand Prix van Monaco op Viaplay

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi