Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2023

Zo kijk je de Formule 1 GP van Spanje live op tv

Gaat regen de Formule 1 GP van Spanje op zijn kop zetten? Komt een voorhand zeer waarschijnlijke overwinning voor Max Verstappen in gevaar? Je volgt het allemaal live bij Viaplay.

Pit Exit Barcelona
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Circuit de Barcelona-Catalunya

Natuurlijk wil je vandaag, op zondag 4 juni, niks missen van de Formule 1 Grand Prix van Spanje. Die dreiging van regen is er en die is misschien ook wel nodig om de race spannend te houden. En anders kun je zelf wellicht plaatsnemen in de regisseursstoel om wat extra controle te houden over hoe jij de race beleeft.

Met Viaplay schakel je namelijk naadloos tussen de live feed, onboardbeelden, tijdschermen of een live coverage vanuit de pitstraat. Dit doe je uiteraard op het device van jouw keuze, of dat nou een televisie is, een tablet, smartphone of gewoon de webbrowser van je good old desktop. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Kijk live de Formule 1 Grand Prix van Spanje bij Viaplay.

GP van Spanje live bij Viaplay

Moet je dat device natuurlijk wel op tijd inschakelen. Doe je dat om 11:25 al een keertje, dan kan je ook mooi nog even de Formule 2-race meepikken, doe je dat vanaf 14:00 uur dan ben je mooi op tijd voor de voorbeschouwing op het hoofdgerecht van de dag: de F1 Grand Prix zelf.

In de studio zal Amber Brantsen analisten Tom Coronel en Christijan Albers in toom houden, terwijl natuurlijk ook geregeld zal worden geschakeld met het circuit, daar waar Chiel van Koldenhoven de pitstraat onveilig maakt met zijn interviews. In de commentaarspositie zullen natuurlijk Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk plaatsnemen.

Kijk live de Formule 1 GP van Spanje bij Viaplay.

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken