Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Albon komt met gezondheidsupdate na operatie: "GP Singapore wordt pittig"

Alexander Albon kende tijdens het Grand Prix-weekend op Monza enkele hachelijke momenten nadat hij was geopereerd vanwege een blindedarmontsteking. Hoe gaat het nu met hem? Hij geeft zelf een update.

Op de zaterdagmorgen van de Formule 1 Grand Prix van Italië werd duidelijk dat Alexander Albon niet kon racen vanwege een blindedarmontsteking. Een operatie was noodzakelijk, maar na die operatie traden complicaties en werd hij tijdelijk overgeplaatst naar de Intensive Care. Hoe is hij herstellende van de operatie en die complicaties? "Ik voel me behoorlijk goed, ik voel me okay", zo begint hij op Twitter. "Op zaterdag had ik een klein probleem, maar de dokters hebben geweldig gehandeld en daar ben ik heel dankbaar voor. Ze hebben me weer op de been gekregen en op dinsdag mocht ik het ziekenhuis verlaten en sindsdien zit ik hier in Monaco."

Vizier op Singapore

"Ik ben weer wat rond aan het lopen en het doel is om klaar te zijn voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore. Dat wordt zwaar, want het is één van de zwaarste races van de Formule 1-kalender, maar we zetten hoog in. Dan zullen we zien wat er gebeurt." Zijn laatste woorden zijn gericht aan het publiek, aan zijn fans: "Dankjewel voor alle lieve berichtjes. Ik heb er zoveel mogelijk van geprobeerd te lezen, en ja, dat betekent veel voor me. Dankjewel en hopelijk tot ziens in Singapore." Mocht Albon onverhoopt niet op tijd volledig fit zijn voor Singapore, dan kan Williams mogelijk opnieuw een beroep doen op Nyck de Vries als reservecoureur.

1570853848880934915

Thank you everyone for all the support! Looking forward to getting back out there and preparing for Singapore 💪 😅 pic.twitter.com/B4S7fltmLa — Alex Albon (@alex_albon) September 16, 2022

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi