Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Alonso verlaat ziekenhuis op eigen kracht

Fernando Alonso heeft maandag het ziekenhuis van Lugano verlaten. De tweevoudig wereldkampioen werd afgelopen donderdag in Zwitserland aangereden door een automobilist.

Donderdag werd Fernando Alonso tijdens een trainingsronde op de fiets, aangereden door een auto en belandde hij in het ziekenhuis van Lugano. De tweevoudig wereldkampioen liep bij het ongeluk een kaakbreuk op en bivakkeerde tot vandaag in het ziekenhuis. Maandag lieten de doktoren de Alpine F1-coureur echter vertrekken. Op foto's is te zien dat Alonso het ziekenhuis lopend verlaat. Alpine F1 heeft inmiddels een officieel statement naar buiten gebracht. "Na een periode van 48 uur ter observatie in het Zwitserse ziekenhuis, vervolgt Fernando Alonso nu herstel thuis. Hij zal nu een korte periode complete rust houden, voor hij langzaam de training weer oppakt in de aanloop naar het seizoen."

🚨🚨 ¡La primera imagen de Fernando Alonso tras el accidente! El piloto asturiano abandona ya el hospital https://t.co/zpazjyrsUX pic.twitter.com/pBduM6v0Ln — Deportes Cuatro (@DeportesCuatro) February 15, 2021

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi