Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

AlphaTauri bevestigt: gebroken middenhandsbeentje velt Ricciardo

Daniel Ricciardo heeft zijn hand gebroken. Dat bevestigt AlphaTauri.

Lawson Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

RacingNews365 kreeg er eerder al lucht van, maar nu is het ook officieel bevestigd door AlphaTauri. Ricciardo kan niet in actie komen op zaterdag en zondag in Nederland. Na een crash in VT2 en onderzoek in het ziekenhuis werd duidelijk dat hij zijn middenhandsbeentje heeft gebroken.

Dat laat de Italiaanse renstal weten. "Na het incident heeft Ricciardo in het plaatselijke ziekenhuis een röntgenfoto laten maken en die foto bevestigde dat hij een breuk heeft in een middenhandsbeentje van zijn linkerhand. Door deze blessure kan hij zijn werkzaamheden niet voortzetten."

"De rest van het weekend zal Liam Lawson, onze reservecoureur, hem vervangen. Het team wenst Daniel het allerbeste voor een zo spoedig mogelijk herstel", aldus het statement.

Ook interessant:

Verstappen gaat het onmogelijke doen in Zandvoort

De nieuwste RN365 F1-podcast is er weer. Coronel, Dimmers en host Mosterdijk blikken uitgebreid vooruit op de GP van Nederland, de tweede seizoenshelft en meer. Gaat Max Verstappen het onmogelijke doen? Beluister de podcast hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Nederland 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami