Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
AlphaTauri

AlphaTauri geeft update over gezondheid Gasly na extreme pijn tijdens race

Het gaat goed met Pierre Gasly, die tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië 'dood ging van de pijn'. Na afloop bezocht hij het medisch centrum, maar inmiddels voelt hij zich prima.

Gasly middlefinger the bird
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Pierre Gasly | Instagram

Buikpijn is nooit leuk, maar als je op het scherpst van de snede aan het Formule 1-racen bent en met 300 kilometer per uur over het stratencircuit in Djedda scheurt, is het nog minder fijn.

Pierre Gasly ervoer dat afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De Fransman schreeuwde het naar eigen zeggen uit tijdens de race en stond na afloop al bijtend op zijn tanden de pers te woord. "Het voelt alsof mijn ingewanden uit mijn lichaam gaan vallen! Het waren de verschrikkelijkste ronden van mijn leven."

Het gaat goed met Pierre

Nadat hij zijn zegje had gedaan over de race, verplaatste Gasly zich naar het medisch centrum, waar hij een echo onderging. De scherpe pijn die hij voelde bij 'elke bocht naar links', bleek uiteindelijk geen symptoom te zijn van onderliggend lijden.

RacingNews365 vroeg deze dinsdag aan zijn team AlphaTauri hoe de Fransman het maakte. Het team gaf een update, die gelukkig positief was. "Het was niets serieus, alleen wat pijn. Het gaat nu allemaal weer goed!", zo laat de Italiaanse renstal weten.

Gelukkig voor de Fransman kan hij ruim een week lang uitrusten, want pas over een week hoeft hij de lange reis te maken richting Australië, waar op 10 april de volgende Grand Prix op de planning staat.

Ook interessant:

Sensationele Verstappen en Leclerc zetten F1 in vuur en vlam

In de nieuwste podcast van RacingNews365 wordt er uitgebreid gepraat over het sensationele raceweekend in Saoedi-Arabië. Dit doen we uiteraard met coureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Check hier snel de laatste aflevering!

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Pierre Gasly

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2022 RN365 Nieuwsdossier

13 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"