© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Andretti: "Max Verstappen verdient titelgevecht in 2019"

12 dec. 2018 11:33 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-coureur Mario Andretti vindt dat Max Verstappen het verdient om in 2019 mee te strijden voor de wereldtitel. De Amerikaan toonde zich al meermaals onder de indruk van de prestaties en rijstijl van Verstappen.

Als het aan de wereldkampioen van 1978 ligt strijdt Max Verstappen volgend seizoen voor de titel. In een exclusief interview met Racingnews365 blikt de Amerikaan vooruit.

"Max verdient het om mee te kunnen doen in het titelgevecht. Hij maakt het nu ook volledig waar en scoort uitstekend. Het einde van zijn seizoen was geweldig, waarin hij frequent op het podium stond."

Voor Andretti is en blijft Honda nog een vraagteken voor 2019. Als de Japanners erin slagen om het gat in vermogen met Mercedes en Ferrari te dichten, is er geen enkele twijfel bij de Amerikaan: Verstappen is klaar voor de titelstrijd.

"Als Honda hem het vermogen kan geven om Ferrari en Mercedes ook op de rechte stukken bij te houden, dan is Verstappen klaar voor het titelgevecht. Daar heb ik geen enkele twijfel over."

"Veel zal afhangen van de nieuwe motor van Honda. In Red Bull, en ontwerper Adrian Newey, heb ik alle vertrouwen. Ze hadden een geweldig chassis, maar kwamen alleen vermogen tekort."

Met medewerking van René Oudman.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen