Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Andretti: "Max Verstappen verdient titelgevecht in 2019"

Voormalig F1-coureur Mario Andretti vindt dat Max Verstappen het verdient om in 2019 mee te strijden voor de wereldtitel. De Amerikaan toonde zich al meermaals onder de indruk van de prestaties en rijstijl van Verstappen.

Als het aan de wereldkampioen van 1978 ligt strijdt Max Verstappen volgend seizoen voor de titel. In een exclusief interview met Racingnews365 blikt de Amerikaan vooruit. "Max verdient het om mee te kunnen doen in het titelgevecht. Hij maakt het nu ook volledig waar en scoort uitstekend. Het einde van zijn seizoen was geweldig, waarin hij frequent op het podium stond."

Voor Andretti is en blijft Honda nog een vraagteken voor 2019. Als de Japanners erin slagen om het gat in vermogen met Mercedes en Ferrari te dichten, is er geen enkele twijfel bij de Amerikaan: Verstappen is klaar voor de titelstrijd. "Als Honda hem het vermogen kan geven om Ferrari en Mercedes ook op de rechte stukken bij te houden, dan is Verstappen klaar voor het titelgevecht. Daar heb ik geen enkele twijfel over." "Veel zal afhangen van de nieuwe motor van Honda. In Red Bull, en ontwerper Adrian Newey, heb ik alle vertrouwen. Ze hadden een geweldig chassis, maar kwamen alleen vermogen tekort." Met medewerking van René Oudman.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"