Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Andrea Kimi Antonelli

Antonelli kijkt enorm uit naar F1-debuut: "Kan niet wachten!"

Mercedes-teambaas Toto Wolff bevestigde na de race op Zandvoort al dat Andrea Kimi Antonelli zijn F1-debuut zal maken tijdens de eerste training van de Grand Prix van Italië. Inmiddels is ook bekend dat de Italiaan dat zal doen in de auto van George Russell.

Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het hing al een tijdje in de lucht en op de zondag in Zandvoort bevestigde Mercedes-teambaas Toto Wolff na lang wachten dan eindelijk de vermoedens: Andrea Kimi Antonelli zal zijn Formule 1-debuut maken tijdens de eerste vrije training in Italië. Die staat aanstaande vrijdag op het programma.

Antonelli stapt daarbij in de W15 van George Russell, die zodoende de eerste sessie vanaf de zijlijn toe zal kijken. Later in het jaar zal Lewis Hamilton tijdens een eerste training aan de kant zitten. De Italiaan kijkt er in ieder geval naar uit om zijn F1-debuut te maken voor zijn thuispubliek. "Het wordt echt speciaal om deel te nemen aan mijn eerste vrije training. Ik vind het heel opwindend om met de W15 te rijden en het circuit te delen met zoveel geweldige coureurs. Ik kan niet wachten!"

Daar voegt hij nog het volgende aan toe: "Het is ongelooflijk om mijn debuut te maken in een Formule 1-sessie voor mijn thuispubliek. Ik kijk er echt naar uit om veel te leren, maar ook om mijn bijdrage te leveren aan het weekend van het team."

Ook interessant:

Alarmfase 1 voor Verstappen en Red Bull na nieuwe nederlaag

De Grand Prix van Nederland werd niet het feestje waar de Nederlandse Formule 1-fans op hadden gehoopt. Lando Norris wist met een grote voorsprong te winnen op Max Verstappen, die steen en been klaagde over de RB20.

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na wisselende tweede training Verstappen in Bakoe