Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Apple kondigt releasedatum langverwachte F1-film met Brad Pitt aan

Vorig seizoen zagen we Brad Pitt al rondlopen bij diverse GP's. Nu is bekend wanneer de film die zich afspeelt in de Formule 1, in première gaat.

Brad Pitt
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1-film, met in de hoofdrol Brad Pitt gaat in première op 25 juni 2025. Dat hebben Formula 1 en Apple Original Films bekendgemaakt. De film moet een mijlpaal worden voor de sport en de filmwereld. Afgelopen seizoen werden er al opnames gemaakt bij diverse GP's en de hele Formule 1-wereld is erbij betrokken, inclusief alle tien de teams, de coureurs, de FIA en racepromotors. 

Brad Pitt speelt de rol van een voormalig coureur die terugkeert naar de Formule 1. Damson Idris speelt zijn beginnende teamgenoot bij APXGP, een fictief team, dat het opneemt tegen de huidige coureurs en teams. De productie van de film, die in 2023 begon, gaat door tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië van dit jaar en diverse andere races, en wordt afgesloten tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi, de seizoensafsluiter in december. De sterrencast bestaat verder uit Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia, Samson Kayo en Callie Cooke.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"