Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Valentino Rossi

"Aprilia serieuze optie voor Valentino Rossi"

Het was een opvallende week voor negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi. De rijder met het nummer 46 kreeg van Yamaha te horen dat hij zijn zitje in 2021 bij het fabrieksteam kwijtraakt, maar dat men hem wél een fabrieksmachine ter beschikking zal stellen mocht hij zijn carrière willen vervolgen. RacingNews365 trok naar Italië om meer inzicht te krijgen in de toekomst van 'The Doctor'.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

In Italië spraken we met Carlo Pernat, de oud-manager van rijders als Valentino Rossi, Marco Simoncelli en Andrea Iannone. De flamboyante Italiaan is nog altijd terug te vinden in de MotoGP-paddock en weet als geen ander wat er achter de schermen speelt. Volgens Pernat is het einde van Rossi zijn carrière nog niet in zicht.

"Valentino zit dagelijks nog op zijn machine. Hij is nog altijd aan het trainen, omdat hij ontzettend gemotiveerd is. De motorsport is zijn grote passie en ik heb dan ook niet het gevoel dat hij aan stoppen denkt. Daarom denk ik dat er een grote kans is dat hij ook in 2021 op de grid staat", laat hij in een exclusief interview aan RacingNews365 weten.

"Hij zou ook zomaar eens voor het team van Aprilia uit kunnen komen in 2021. De twee partijen hebben namelijk al eens met elkaar over de toekomst gesproken. Zo zouden ze bijvoorbeeld een eigen team met Valentino kunnen opzetten. Er is echter nog niks besloten, Valentino focust zich tot juli namelijk volledig op het 2020-seizoen", aldus de woorden van de succesvolle zakenman, die er op wees dat een MotoGP-team voor Rossi een logische vervolg stap zou zijn, omdat hij al teams bezit in de Moto2- en Moto3-klassen.

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

0 reacties