Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Aston Martin

Aston Martin onthult nieuwe naam en titelsponsor

Aston Martin, het voormalige Racing Point-team, heeft de nieuwe naam en titelsponsor onthuld.

Aston Martin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Het team dat we tot tot en met 2020 kenden als Racing Point gaat vanaf heden officieel door het leven als het 'Aston Martin Cognizant Formula One Team'. Cognizant verwijst in deze naar de nieuwe titelsponsor van het team. De Amerikaanse multinational is een grote speler op het gebied van dataverwerking.

Tezamen met de onthulling van de nieuwe naam en titelsponsor gaf Aston Martin ook al enkele visuals vrij die aangeven welke look and feel het 'nieuwe' team aan gaan houden. Teameigenaar Lawrence Stroll, vader van Lance Stroll, spreekt van een 'mijlpaal in de geschiedenis van de Formule 1'.

"Iedereen weet waar Aston Martin voor staat, maar het Formule 1-team biedt ons de kans om het merk op nieuwe plaatsen te introduceren, waarbij we kunnen leunen op het sterke fundament dat door eerdere partijen is gelegd. Ik ben er extreem trots op dat we een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen met Cognizant. In de wereld van vandaag de dag, waarin de digitale revolutie voortduurt, kan ik me geen betere partner voorstellen."

Brian Humphries is de CEO van Cognizant en ook hij is zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking: "Onze merken hebben veel met elkaar gemeen. We willen allebei innoveren en snel schakelen met het oog op de toekomst. We willen allebei vooroplopen in onze disciplines. We begrijpen wat het belang is van de geavanceerde technologieën van vandaag de dag en we weten hoe we die in moeten zetten om onze klanten op maat bij te staan. We kijken zeer uit naar deze samenwerking."

Voormalig titelsponsor BWT ontbreekt op dit moment in alle sponsoruitingen van het team, maar de gesprekken met het bedrijf lopen achter de schermen door.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Horner: 'Achterbakse actie van één van onze concurrenten'