Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Aston Martin stelt nieuw kopstuk aan na vertrek bij Alpine

Aston Martin heeft in Bob Bell een nieuw kopstuk voor het team aangetrokken. De man die afkomstig is van Alpine gaat aan de slag als Executive Director.

Bob Bell 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Aston Martin heeft de gelederen versterkt met Bob Bell. De voormalig Alpine-man is de nieuwe Executive Director en in die rol legt hij verantwoording af aan teambaas Mike Krack.

Bell is bepaald geen onbekende in de Formule 1 met meer dan veertig jaar ervaring bij teams als Mercedes, McLaren en meerdere stints bij Benetton/Renault/Alpine. In de laatste jaren was hij aan laatstgenoemde formatie verbonden in een adviserende rol. Eerder deze maand legde die hij die functie neer.

Mike Krack spreekt van een zeer bepalende aanstelling: "Hij is een sleutelfiguur in onze plannen om alle afdelingen op het gebied van performance te optimaliseren. Zijn cv spreekt voor zich en zijn ervaring zal ons helpen de volgende stappen te zetten in de spannende reis die we aan het maken zijn."

Natuurlijk is ook Bell zelf in zijn nopjes, te meer omdat hij in Aston Martin een team in opkomst ziet: "Ik heb onder de indruk van de stappen die men de afgelopen jaren heeft gezet. De kans om daar een steentje aan bij te dragen is een mooie kans en ik kijk er naar uit om samen te werken met de technische leiders van het team. De omvang en de ambities van het team werken zeer motiverend ik zie de honger dan ook overduidelijk."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden