Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Autosportcomeback Jos Verstappen valt in het water

Jos Verstappen neemt dit weekend toch geen deel aan de 24 uur van Dubai. Zijn optreden voor GP Elite gaat vanwege 'onvoorziene omstandigheden' niet door.

Jos Verstappen Thierry Vermeulen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Frits van Eldik/Verstappen

Jos Verstappen zou dit weekend na een kleine tien jaar zijn autosportcomeback maken en wel door deel te nemen aan de 24 uur van Dubai, jaarlijks één van de eerste grote autosportevenementen wereldwijd. Hij zou voor GP Elite een Porsche delen met onder andere zijn eigen pupil Thierry Vermeulen, maar die comeback valt in het water.

Op de officiële inschrijflijst ontbrak de naam van Verstappen. De voormalig Formule 1-coureur liet RacingNews365 in een reactie weten dat hij vanwege onvoorziene omstandigheden helaas niet kan deelnemen aan het evenement.

Jos' zoon Max Verstappen doet dit weekend wél mee aan een 24 uursrace, te weten de virtuele 24 uur van Le Mans voor Team Redline. Deze wedstrijd zal live te volgen zijn op deze website.

Ook interessant:

Verstappen gaat exclusieve samenwerking aan met Viaplay

Max en Jos Verstappen hebben een exclusieve deal met Viaplay, de streamingdienst die de Formule 1-uitzendingen vanaf 2022 gaat verzorgen in Nederland. De fans worden getrakteerd op exclusieve content en een uniek kijkje in het leven van de regerend wereldkampioen.

Mis niets van het F1-seizoen 2023 en zet de F1-kalender eenvoudig op jouw smartphone of PC

Download nu de F1-kalender

5 reacties

RN365 Special
'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'

De RB19 van Max Verstappen en Sergio Perez wordt op 3 februari onthuld. Red Bull heeft deze winter niet stilgezeten en de nieuwe bolide zal een maximale evolutie zijn van de RB18 waarmee Verstappen vorig jaar kampioen werd, zo schrijft onze technisch F1-analist Paolo Filisetti.

Lees meer
Viaplay
x
Analyse 'Red Bull-topontwerper Newey verrast met nieuwe bolide Verstappen'