Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Valtteri Bottas

Bottas dreunt eisen op voor nieuwe Formule 1-uitdaging

Valtteri Bottas houdt de lippen stijf op elkaar als het gaat om zijn Formule 1-contract voor 2022, maar heeft wel wat eisen waaraan een nieuwe uitdaging moet voldoen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes
Valtteri Bottas wil nog niets ophelderen over zijn toekomst in de Formule 1. Volgens informatie van RacingNews365 staat de Fin op het punt om een contract te tekenen, of heeft hij zelfs al getekend bij Alfa Romeo, waar hij mogelijk de teamgenoot wordt van Nyck de Vries. Toch heeft hij zelfs nog niets te vertellen over zijn toekomst, vertelt hij aan onder meer RacingNews365.

"Misschien weet ik al waar ik ga rijden volgend jaar, misschien ook niet. Meer wil ik er niet over zeggen! Maar ja, het gaat de goede kant op en ik ben blij en opgetogen", zo laat de Mercedes-coureur, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt, weten. Wel heeft hij wat wensen als het aankomt op zijn nieuwe contract voor volgend jaar, bij welk team dat ook mag zijn.

"Een meerjarig contract zou fijn zijn", lacht de Fin, die sinds zijn komst in de Formule 1 louter eenjarige contracten tekende. "Dat is iets wat ik nog nooit in mijn Formule 1-carrière heb meegemaakt. Op die manier kan ik me volledig inzetten voor een team, wetende dat de samenwerking langer gaat duren dan een seizoen in plaats van misschien een jaartje."

Verder telt plezier natuurlijk ook nog mee voor Valtteri. "Het moet een team zijn met een leuke sfeer en waar ik geniet van de samenwerking. Het moet een mooie uitdaging zijn, een spannende uitdaging. Dat zijn de dingen die ik graag zou willen. Zoals ik eerder al heb gezegd, ik heb nog een paar goede jaren voor de boeg en ik wil zeker nog verder gaan in de Formule 1", aldus de Fin.

Robert Doornbos: "Coureurs stappen met trillende handjes uit op Zandvoort"

Samen met RacingNews365 blikt Robert Doornbos vooruit op de Grand Prix van Nederland. Hij denkt dat de coureurs met trillende handjes uit gaan stappen en heeft nog een boodschap voor de Nederlandse fans!

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Nederland 2021

Het laatste nieuws over de Grand Prix van Nederland, direct vanaf Circuit Zandvoort.

7 reacties

x
Interview teammanager Verstappen "Zinloos voor Verstappen om dan een hele nacht door te rijden"